Čistilniki za trde talne površine

Želite samo preprosteje in hitreje očistiti tla? Ali pa celotna tla očistiti v enem zamahu, morda celo brez predhodnega sesanja? Raje delate z napravo s priključnim kablom ali pa morda kar brez kablov, z zmogljivo baterijo in neomejeno svobodo gibanja? Za vsako nalogo ponujamo visokozmogljivo rešitev – izbira pa je vaša. Samo za brisanje je najboljša izbira naš vitki in okretni FC 3 Cordless. Če pa želite pobrati še prah in drobtinice, priporočamo modele FC 5. Vsem, ki se želite izogniti predhodnemu sesanju, priporočamo FC 7 Cordless, ki zlahka v enem zamahu odstrani celo grobe nečistoče.

Čistilniki za trde talne površine

FC 7 Cordless

20 % boljše čiščenje kot z omelom

Vaša tla so vaš oder. S čistilnikom FC 7 Cordless bodo tla znova zasijala – čiščenje pa bo približno 20 odstotkov temeljitejše in zmogljivejše kot s katerim koli omelom.* Namesto potiskanja nečistoč sem in tja jih čistilni valji s funkcijo samodejnega čiščenja preprosto poberejo ter prenesejo umazano vodo v ločeno posodo. Na tleh ostane zelo malo vlage, tako da se lahko spektakel nadaljuje po samo dveh minutah!


50 % hitrejše čiščenje zaradi tehnologije s štirimi valji

Z modelom FC 7 Cordless lahko Dosežete popolne rezultate. V enem koraku pobriše in pobere vse vrste vsakodnevnih nečistoč, tudi v kotih in vzdolž vogalov. Vgrajeni glavnik za lase in dlako zlahka pobere tudi te.


Tri ravni čiščenja za različne vrste tal in nečistoč

Vrtenje valjev in pretok vode je mogoče prilagoditi glede na tip nečistoč in tal (npr. 1. stopnja za lesena tla, 2. stopnja za kamnita tla). Način povečanja moči Boost pa se uspešno spoprijema celo s trdovratnimi nečistočami.


Vrnite tisti WOW občutek na svoj oder

Tla so trda, ni pa treba, da je takšno tudi delo, vloženo v njihovo čiščenje! Čiščenje z enim od naših čistilnikov za tla je precej preprostejše. Ponudba sega od priročnih vsestranskih naprav do lahkih modelov z baterijskim napajanjem.

Izdelki

  • Čistilnik za trda tla FC 7 Cordless
  • Čistilnik za trda tla FC 7 Cordless Premium
  • Čistilnik za trda tla FC 5
  • Čistilnik za trda tla FC 5 Premium (white)
  • Čistilnik za trda tla FC 5 Cordless
  • Čistilnik za trda tla FC 5 Cordless Premium
  • Električni čistilnik za tla EWM 2
  • Električni čistilnik za tla EWM 2 Premium
  • Polirnik za tla FP 303

Detergenti in pribor

Z bogato ponudbo dodatkov za čistilnike za tla Kärcher je mogoče čiščenje in nego povsem prilagoditi vašim tlom. Standardni detergent je na primer primeren za vsakršne trde talne obloge, posebni detergenti pa so namenjeni dodatni negi ter zaščiti lesa in kamna.