Sistemi za zalivanje

Kärcher je ponovno izumil dež. Kärcherjev obsežni asortiment za namakanje ljubitelje vrta nikoli ne bo pustil ravnodušne. Medsebojno brezhibno usklajeni izdelki za namakanje in črpalke zagotavljajo odgovorno ravnanje z naravo. Tako se optimalno in ekološko opravičeno uporablja dragocena voda. Inovativna tehnika in precizni senzorji zagotavljajo dotok vode natančno v tistih količinah, ki je rastlinam potrebna za rast. Za resnično uživanje v vrtu v skladu z naravo Kärcher ponuja maksimalno učinkovite razpršilce, pištole, cevi, avtomate za namakanje, črpalke, natične sisteme za cevi in sisteme za pospravljanje. Ne glede na to, kateri Kärcherjev izdelek boste uporabili, to je vedno prava izbira.

Sistemi za zalivanje

Izdelki

Samodejno zalivanje

Tudi, ko ste na dopustu, ni potrebno skrbeti za vrt: Kärcherjevi avtomati za namakanje upravljajo z Vašim sistemom za namakanje, točno tako, kot ste načrtovali.


Kärcher Rain System®

Novi Kärcher Rain System® se lahko idealno integrira v žive ograje, gredice z zelenjavo in cvetlicami. Voda brez izgub prispe prav tja, kjer je potrebna, in to z ohranitvijo okolja in prihrankom denarja.


Šobe in razpršilne cevi

Čista zmaga: Kärcher vrtne škropilnice in palice za zalivanje osvajajo z ergonomskim dizajnom in visoko udobnostjo rokovanja. Curek lahko prilagodite, odvisno od potreb.


Razpršilniki

Namakanje do zadnjega kota: Zahvaljujoč naši raznovrstni izbiri razpršilcev boste vedno lahko našli pravo rešitev za velike in male, ravne in strme vrtove.


Sistemi za pritrditev cevi

Priključiti, spojiti, odspojiti in popraviti: V svojem asortimentu ima Kärcher ustrezne spojne dele za vse dostopne klik-sisteme in običajne premere cevi.


Cevi

Kärcher vrtne cevi so izjemno fleksibilne, robustne in odporne na zvijanje. Tako delu v vrtu nič več ne stoji na poti!


Odlaganje cevi in voziček za cevi

Nova svoboda gibanja: Cev se končno lahko praktično premika od točke A do točke B – ni več potrebno naporno vlečenje cevi po vrtu.


Kompleti

Kärcher kompleti za namakanje so brezhibni paketi za vaš dom. Poleg začetnega paketa za vrtnarje-začetnike do bonus kompleta za tiste, ki želijo razširiti svoje sisteme namakanja na domačem vrtu. Vredna oprema za vse vaše vrtnarske potrebe.

Ekologija in inteligenca

Inteligentna in učinkovita tehnologija ter do potankosti medsebojno usklajeni izdelki Kärcher zagotavljajo odgovorno ravnanje z naravnimi viri. S širjenjem serije eco!ogic na področje izdelkov za vrt Kärcher dokazuje svojo ekološko odgovornost tudi pri izdelavi svojih najnovejših izdelkov. To je še posebej razvidno pri odpravi porabe električnega toka med stanjem pripravljenosti in pri izjemno učinkoviti regulaciji zalivanja.

Učinkovito zalivanje.

Inteligentna in učinkovita tehnologija ter do potankosti medsebojno usklajeni izdelki Kärcher zagotavljajo odgovorno ravnanje z naravnimi viri.

S širjenjem serije eco!ogic na področje izdelkov za vrt Kärcher dokazuje svojo ekološko odgovornost tudi pri izdelavi svojih najnovejših izdelkov. To je še posebej razvidno pri odpravi porabe električnega toka med stanjem pripravljenosti in pri izjemno učinkoviti regulaciji zalivanja.